Sharing Academy guanya la X Edició dels Mobile Premier Awards

Barcelona, 22 de febrer de 2016.- L’aplicació Sharing Academy (Barcelona) ha estat triada pel jurat dels Mobile Premier Awards com la Millor App de l’Any. A més d’aquest guardó, aquesta nit s’han lliurat dos premis més: l’Audience Award, que concedeix el públic amb els seus vots via Twitter, i que ha sigut per Schooltivity (València) i el Big Impact Award, que reconeix l’aplicació amb major impacte en la vida de les persones i que ho ha aconseguit Mimi Hearing (Berlín).

Sharing Academy ha guanyat el Best App Award en els Mobile Premier Awards (MPA) 2016. Aquest reconeixement la distingeix com la Millor App de l’any d’aquests guardons que se celebren anualment a Barcelona, coincidint amb la primera jornada del Mobile World Congress. Els MPA són considerats premis de referència del sector de les apps a escala internacional pel seu suport a la comunitat global de desenvolupadors des de fa una dècada.

El jurat d’aquesta X Edició ha decidit atorgat el Best App Award entre les 16 finalistes a aquesta aplicació de Barcelona que funciona com a un mercat ‘peer-to-peer’ on els estudiants universitaris comparteixin coneixements i aprenen dels seus col·legues amb classes privades.

La següent premiada de la vetllada ha sigut Schooltivity, una app arribada de València que va guangyar Appcircus Madrid, que ha aconseguit el Audience Award, premi que concedeix el públic amb els seus vots via Twitter. Schooltivity és una plataforma digital per gestionar els centres educatius de manera senzilla i productiva i que manté les famílies informades de la vida escolar dels seus fils.

Finalment, la tercera guardonada de la nit ha estat Mimi Hearing Test (Berlín) que ha obtingut el Big Impact Award, atorgat per l’equip d’Appcircus, organitzador dels Mobile Premier Awards, per reconèixer l’impacte de les aplicacions en la vida de les persones. Aquesta app per iOS  transforma qualsevol smartphone en un audiófon para millorar la vida diària de les persones amb audició reduïda.

Una nit de cinema

Per celebrar el seu X Aniversari, els Mobile Premier Awards han reunit les principals representants de la indústria mòbil que es troben aquests dies a Barcelona amb motiu del Mobile World Congress, un jurat internacional de primer nivell i un gran públic. Tot plegat, uns 1.000 assistents que han gaudit d’aquesta nit d’apps que ha unit l’emoció de la competició, el networking i la festa de l’aniversari, que ha estat inspirada en el cinema i Hollywood.

El keynote d’obertura ha estat a càrrec de Cristina Segal, EMEA Directora a Intel Corporation i a més, hi ha hagut intervencions de Stephanie Peterson, responsable de Marketing i Comunicacions Estratègics a Runtastic i Martin Bryant, Editor en The Next Web. Entre tots han donat una completa visió del desenvolupament d’una app, consells pel seu creixement, millorar la relació amb els usuaris i també les oportunitats de promoció que aporten el màrqueting i comunicació.

Sobre els MPA

Des de 2007, els Mobile Premier Awards són la competició més gran de la indústria de les aplicacions mòbils i l’esdeveniment amb les apps més creatives que se celebra durant el Mobile World Congress. Per aquesta desena edició, compten amb el patrocini d’Intel i Twitter; amb El Huffington Post, Mprende, Difoosion, PickASO Solo App i Pulso Social com a media partner i el suport de  Myworkup.

 

Per ampliar la informació o demanar una entrevista amb les guanyadores podeu contactar amb nosaltres al mail [email protected] o al mòbil +34 676838111.

 

Sharing Academy, an innovative app for peer-on-peer learning, wins The Mobile Premier Awards 2016
Sharing Academy gana la X Edción de los Mobile Premier Awards 2016