16 apps de tot el món, preparades per competir el 22 de febrer en els Mobile Premier Awards

Dia: 22 de febrer de 2016

Hora: A partir de les 17.45 hores (lliurament de premis a les 20.35 hores)

Lloc: Sala Apolo C/ Nou de la Rambla, 113 (Barcelona)

Els Mobile Premier Awards (MPA) se celebraran el pròxim 22 de febrer a la Sala Apolo de Barcelona amb la participació de 16 aplicacions mòbils de 12 ciutats de tot el món. Les apps participants competiran pels següents tres premis: el Best App Award, a la millor app; el Best Audience Award, a l’app més votada pel públic, i el Big Impact Award, a l’aplicació que suposa un major impacte en la vida de les persones.

A més de la competició, els MPA comptaran amb el keynote d’Intel, a càrrec de Cristina Segal, EMEA Directora a Intel Corporation i amb les intervencions de representants de Twitter, The Next Web, Runtastic, i Pandora, que parlaran de les seves històries d’èxit i aportaran consells i idees als desenvolupadors per aprofitar totes les oportunitats.

La gala estarà ambientada en el glamur de Hollywood i la màgia del cinema per celebrar una edició molt especial: la del X Aniversari dels Mobile Premier Awards i tota una dècada de suport a la comunitat global de desenvolupadors.

Sobre els MPA

Des de 2007, els Mobile Premier Awards són la competició més gran de la indústria de les aplicacions mòbils i l’esdeveniment amb les apps més creatives que se celebra durant el Mobile World Congress. Per aquesta desena edició, compten amb el patrocini d’Intel i Twitter; amb El Huffington Post, Mprende, Difoosion, Solo App, Pulso Social i PickASO com a media partner i el suport de  Myworkup.

Entrevistes a la vostra disposició:

Carles Ferreiro: CEO de la startup Appcircus, amb seu a Barcelona, i fundador dels Mobile Premier Awards està a la vostra disposició per explicar els detalls del certamen i ampliar informació amb una anàlisi de les últimes tendències, dades i moviments en el sector de les aplicacions mòbils.

Keynote i speakers

– Integrants del jurat dels MPA i finalistes.

Per ampliar la informació o demanar una entrevista sobre els Mobile Premier Awards podeu contactar amb nosaltres al mail [email protected] o al mòbil +34 676838111.

Llista d’apps finalistes dels Mobile Premier Awards:

App in the Air (San Francisco)

VergePOS App (Lagos)

Munchery (San Francisco)

Signtist (Bangalore)

Sharing Academy (Barcelona)

Combyne (Londres)

Go Flow (San Francisco)

Mercadoni (Bogotà)

Schooltivity (Madrid)

Museai (Oslo)

Guidecentral (Nova York)

Virtual Energy Advisor (Barcelona)

Glovo (Barcelona)

Last Lie (Itàlia)

Mimi Hearing Test (Berlín)

RedBird (Caracas)

The Mobile Premier Awards Announce Onstage Jury
16 apps de todo el mundo, preparadas para competir el 22 de febrero en los Mobile Premier Awards